Hangi bölümlerde linkler yok mesela ??klarnetor Nickli Üyeden Alýntý
slm arkadaþlar 2 gündür sitede bi yavaþlýk var ve bazý sayfalarý acamýyorum bir de bazý bölümlerde linklerin olmasý gereken yerlerde linkler yok sorun bende mi diye baþka sitelerde kontrol ettim ama baþka sitelerde olmadý ayný sorun yöneticilerimiz kontrol ederse sevinirim

Hangi bölümlerde linkler yok mesela ??klarnetor Nickli Üyeden Alýntý
o deðilde ben yazdýðým konularý takip edemiyorum eski düzeni arýyorum hala :(
sorun cozüldü![]()
selam arkadaslar tekrar download ve demo bölümünde sorun yaþamýþtým bugün bamadým daha ama bakýp tekrar yazacaðým ilgine teþekkürler razor777

Selamlar,
Sunucuda bir sýkýþma sözkonusu. 2 güne kadar sunucumuz deðiþiyor. Sanýrým sýkýntý kalmayacak.
AMD PhenomII x4 3.0 Ghz 8 Mb Cashe, 8 GB DDR2 Ram, 1 TB Seagate HDD 32 Mb Cashe, Halen Creative SB Live! 5+1 Ses kartý , Windows Vista 64bit & Windows XP 32bit, Behringer UB 802 Mixer, Midi Klavye, Shure Beta58 Dinamik Mikrofon, Rode NTK Tube condanser mikrofon, Cakewalk Sonar 8.03, Adobe Audition 3.0
Ramovince (07-22-2010)

ne zamandýr yazayým diyordum... siteye giriþte sürekli sorun yaþýyorum. özellikle baþka sitelere girerek baðlantýmý deniyorum. diðer sitelere girmek sorun olmuyor ancak net hayatýmýn neredeyse %95 ini paylaþtýðým bu güzelim siteye girmek için kanser, verem neyim oluyorum
ve baðlanmak sorunu çözmüyor. mesaj yazýyorum baðlantý kopuyor, sayfa deðiþiyorum baðlantý hatasý alýyorum. lütfen bu konuda sorunlarý olanlar varsa buraya yazsýnlar.......... eminim sorun çözülecektir.
her güzelin kusuru olurmuþ ama bu güzelliðe kusur yakýþmýyor![]()
KIRICI ÜSLUP KULLANMA... TEÞEKKÜR BUTONU KULLAN
Vazgeçemediðim mükemmelliksin bir de son bir de www.tonmayster.com
bana bir harf öðretenin 40 yýl kölesi olurum. Hz. ALÝ
ÝÞLEMECÝamd sempron 3100, RAM 2gb (1024+2x512), SESKARTIm-audio 24/96 pcý,POWER+MÝXER startech S8600 (power)+ inkel mx-1100 (mixer), ANAKART asus KN8 , EKRANKARTI atý radeon 256mb, SABÝTDÝSK 160gb samsung ,ÝÞLETÝM SÝSTEMÝ xp professional veee harikulade bir mikrofon (reloop RSM-100)
ayný sorunu ben de yaþýyorum sanýrým, diðer sitelerde sayfalar gayet hýzlý açýlýyor, ancak burda anlamadýðým bir yavaþlýk var. Benim gibi çok sabýrlý biri bile "baya yavaþ" diye düþünüyorsa bir yerlerde bir sorun var sankiBir sýkýntý da, mesaj yazýyorum mesela, uzun birþey yazýyorum, o ara kullanýcý hesabým zaman aþýmýna ugruyor ve tekrar þifre girmem gerekiyor. Yavaþlýk da olduðu için tekrar þifre girme, otomatik yönlendirme falan çok sürüyor. . .

Sevgili germegerma, sitedeki yavaþlýðýn farkýndayým ancak bu yavaþlýðýn sebebini araþtýrmaktayýz, eðer kullandýðýmýz forum yazýlýmýndan kaynaklý ise kodlarla bir takým oynamalar yapmak durumunda kalacaðýz. Yok eðer server'dan kaynaklý ise server deðiþtireceðiz. bütün bu iþleri ise 2 hafta içinde yapmayý planlýyorum.
Hesabýnýzýn zaman aþýmýna uðramasýnýn bir kaç sebebi olabilir; eðer Beni hatýrla kutucuðunu iþaretlemiyorsanýz zaman aþýmý olmasý normal. Eðer kutucuðu iþaretlemenize raðmen zaman aþýmý oluyorsa bir cooki (çerez) temizliði yapýp Beni Hatýrla kutucuðunu da iþaretleyip tekrar giriþ yapýn.
Ýlginiz için de ayrýca teþekkürler...![]()
AMD PhenomII x4 3.0 Ghz 8 Mb Cashe, 8 GB DDR2 Ram, 1 TB Seagate HDD 32 Mb Cashe, Halen Creative SB Live! 5+1 Ses kartý , Windows Vista 64bit & Windows XP 32bit, Behringer UB 802 Mixer, Midi Klavye, Shure Beta58 Dinamik Mikrofon, Rode NTK Tube condanser mikrofon, Cakewalk Sonar 8.03, Adobe Audition 3.0
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks