ReDmOLe (10-11-2009)
Flash Get
Internet Download Manager
Free Download Manager
Download Accelerator Plus
Orbit
Diðer (Lütfen Belirtiniz)
Kullanmýyorum
Sevgili free your mind; indirme yöneticilerinin en önemli özelliði bildiðiniz gibi ayný anda bir çok dosyayý indirebilmeniz. Fakat rapidshare gibi bir siteden ayný anda download yapamazsýnýz. Yapabilmek için bu tarz sitelerin abonesi olmak zorundasýnýz.
Teþekkür Etmek Ýstediðiniz Paylaþýmlar Ýçin Lütfen Teþekkür Butonunu Kullanýn
ReDmOLe (10-11-2009)
Bence JDownloader her yönden kullanýþlý. Özellikle link yakalama özelliði ve bazý web sitelerindeki kodlarý otomatik girmesi hoþuma gidiyor. Tabi her sistemde çalýþabilmesi, benim gibi sistem deðiþtirme manyaðý olan biri için gayet kullanýþlý oluyor.![]()
ZippiDi CM
MSI MEGABOOK M675 - AMD Turion x2 - 3GB DDR2 RAM - Mac OS X 10.5.8 @ Voodoo 9.5 Kernel
EDIROL UA25 EX - Creative Audigy 2 NX - Creative Audigy 2 ZS Notebook - Behringer BCD2000 - ROLAND AX 7 - EDIROL PCR 80 - SAMSON RESOLV A6 - SAMSON C03 - KORG SP520
Teþekkürleriniz, Size Daha Ýyi Hizmetler Olarak Geri Dönecektir!!!
FaceBook Musician Page
MSN SpacesLive Page
Internet Downloader Manager olaðan üstü. youtube ve facebook' taki videolar hiç sorunsuz ve uðraþmadan indirebiliyorsunuz. bayýlýyorum bu özelliðine
Cryptload'da çok baþarýlý gerçi ben internet download manager kullanýyorum.
GELECEÐÝMÝZE SAHÝP ÇIKALIM,HAYVANLARI KORUYALIM,DOÐAYI VE ÇEVREYÝ TEMÝZ TUTALIM,HERKEZÝN YAÞAM ALANLARINA VE YAÞAM KALÝTESÝNE SAYGI GÖSTERELÝM
FlashGet kullanýyorum. Daha önce Internet Download Manager de kullanmýþtým. Bence FlashGet daha kullanýþlý.
FlashGet dýþýnda Firefox'un indirme yöneticisini kullanýyorum.
Jdownloader kullanýyorum. Her linki yakalýyor, her türlü ayarlama yapabiliyor ve sonra rarlarý 7z leri filan açýp arþivleri silebiliyor. Çok kullanýþlý.
Internet download manager diyecektim yanlýþ oylama yaptým. Yalnýz param olsa kesinlikle satýn alacaðým bir download programýdýr. Bugüne kadar hiç sorun çýkarmadý lisanstan baþka![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks