+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 1 2
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kulaklýk seçimi hakýnda...

Gýrnatacý YaseminGunaydn - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    TEÞEKKÜR
    17
    Üyemizin 16 mesajýna
    51 kez Teþekkür edilmiþtir.

Standart Cevap: Kulaklýk seçimi hakýnda...

arkadaþým bende 100 lirayada k77 satýyorum 2-3 tane var elimde almak istersen özellikleri internnette yeterince mevcut yazmama gerek yok kutusu garantisi felanda var ben gitarýmýn kýlýfýnýn arkda cabinde taþýyabiliyorum kutusuyla zararda gelmiyor düþünürsen

@bkotga
    merhaba, teþekkür ederim teklifiniz için, o modelin benim ihtiyacýmý karþýlamayacaðýný düþünüyorum.
    Konu YaseminGunaydn tarafýndan (07-29-2010 Saat 06:00 PM ) deðiþtirilmiþtir.

...Silence...

Site Owner ReDmOLe - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    40
    Blog Baþlýklarý
    6
    TEÞEKKÜR
    2,140
    Üyemizin 1,295 mesajýna
    3,369 kez Teþekkür edilmiþtir.

Standart Cevap: Kulaklýk seçimi hakýnda...

Alýntý YaseminGunaydn Nickli Üyeden Alýntý
    haklýsýnýz bende pek fark bulamadým sadece beyoðlunda araþtýrdýðýmda bana 2 dükkan HD versiyonu daha çok dinlemeye yönelik(sinemalar,oyun, muzýk vs.) dendi. ama onularýn elinde 271 modelý wardý acaba elindekini çýkarmak içinmi diye öyle sölediler diye tereddütte kaldým. size danýþayým dedim, HD olan bencede daha kaliteli ses verir, hem son çýkan modellerinden, ayrýca akg sitesindeki linktede stüdyoda kullaným amaçlý kullanýlacaðýyla ilgili cümleler var...

siz deneyimlisinizdir elektronik aletler konusunda tavsiye edermisiniz bana akg kulaklýk? alýcam walla maaþý alýnca gözü kararttým
    Valla muhtemelen elindekini satmak için demiþtir HD yüksek çözünürlük anlamýnda kullanýlýyorsa prodüksiyon için de avantajlý olabilir. Ama benim kafamý kurcalayan nokta þu; eðer kayýt esnasýnda kullanmayacaksan closedback tipi bir kulaklýk çok mantýklý olmaz, sýkýntýya sokar. Ancak hem kayýt hem mix aþamalarýnda kullanýlacaksa closedback olmasý ciddi bir ihtiyaç oluyor. Bu tip iþlerde AKG rüþtünü ispatlamýþ bir markadýr Kesinlikle güvenebilirsin. K270 ya da 271 ya da bulabilirsen K141.... Hangisi bütçene uygunsa alabilirsin. Eðer deneyerek alma þansýn varsa en iyi tercihi zaten kendiniz yaparsýnýz. Deneme þansýnýz yoksa da her üç ürünede güvenebilirsiniz. Bu arada AKG'nin bir de stüdyolarda efsane olmuþ K-55 modeli vardýr ki bütçeni en az yoracak olan odur

AMD PhenomII x4 3.0 Ghz 8 Mb Cashe, 8 GB DDR2 Ram, 1 TB Seagate HDD 32 Mb Cashe, Halen Creative SB Live! 5+1 Ses kartý , Windows Vista 64bit & Windows XP 32bit, Behringer UB 802 Mixer, Midi Klavye, Shure Beta58 Dinamik Mikrofon, Rode NTK Tube condanser mikrofon, Cakewalk Sonar 8.03, Adobe Audition 3.0

3. Bu mesaj için vstplugin.com'un ReDmOLe Ýsimli Üyesine Teþekkür Edenler:

YaseminGunaydn (07-31-2010)

+ Konu Cevaplama Paneli

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)