AKG K55 tavsiye edebilirim. Bu bütçeyle alabileceðin en iyi kulaklýklardan birisi bence.
Forumu aradým fakat bu konuyla ilgili bi yazý göremedim o yüzden sizlere danýþýyorum. Kulaklýk almak istiyorum fakat taþýnabilir dayanýklý ve ses olarak hem müzik dinleyebileceðim hemde stüdyoda kullanabileceðim ayrýca 150 tl maksimum fiyatlý olmasýný istiyorum bu yüzden sizlere danýþmak istedim. Bu konuda tavsiyeleriniz neler. Ýyi forumlar...

AKG K55 tavsiye edebilirim. Bu bütçeyle alabileceðin en iyi kulaklýklardan birisi bence.
AMD PhenomII x4 3.0 Ghz 8 Mb Cashe, 8 GB DDR2 Ram, 1 TB Seagate HDD 32 Mb Cashe, Halen Creative SB Live! 5+1 Ses kartý , Windows Vista 64bit & Windows XP 32bit, Behringer UB 802 Mixer, Midi Klavye, Shure Beta58 Dinamik Mikrofon, Rode NTK Tube condanser mikrofon, Cakewalk Sonar 8.03, Adobe Audition 3.0
serdar_uzun_87 (07-19-2010)
Yazdýðýnýz kulaklýða baktým fakat bu kulaklýðý yanýmda taþýmam kolay deðil ben daha taþýnabilir bir kulaklýk düþünüyorum.

Hýmmm o kýsmýný pek düþünmedim sanýrým, direk stüdyo kulaklýðý olarak düþündüm ve dolayýsýyla iyi müzik de dinlenilebilir bir kulaklýk.
AMD PhenomII x4 3.0 Ghz 8 Mb Cashe, 8 GB DDR2 Ram, 1 TB Seagate HDD 32 Mb Cashe, Halen Creative SB Live! 5+1 Ses kartý , Windows Vista 64bit & Windows XP 32bit, Behringer UB 802 Mixer, Midi Klavye, Shure Beta58 Dinamik Mikrofon, Rode NTK Tube condanser mikrofon, Cakewalk Sonar 8.03, Adobe Audition 3.0
Peki kulaklýk alýrken dikkat etmem gerekenleri yazar mýsýnýz neleri göz önüne almalýyým ??
Merhabalar,
Yanýmda taþýmak istiyorum derken, otobüste yada yolda yürürken müzik dinlemek için ise teknosada bunun için 20 - 150 TL aralýðýnda birçok kulaklýk var. Ama bu kulaklýklarda dikkat edilebilecek çok fazla detay yok, çünkü bu kulaklýklarla ilgili pek detaylý bilgi olmuyor. Tek tek dinleyip karar vermen gerekir, ki o da zor. Fiyatlarýna, markasýna ve hassasiyetine (DB) bakabilirsin genelde. Sennheiser yada Creative al derim, biraz pahalý modelleri fazlasýyla kaliteli ses verecektir diye düþünüyorum . . .
Profesyonel kulaklýklar ise genelde pahalý ve büyük oluyorlar, otobüste bunlarla müzik dinlersen herkes güler tabiama AKG bunun için süper tercih olur. Bende akg 240 var çok memnunum. Türkiyedeki fiyatý 500 tl civarý ama ben amerikadan 200 e almýþtým.
Sevgiler . . .
Konu germagerma tarafýndan (07-21-2010 Saat 11:35 AM ) deðiþtirilmiþtir.
merhabalar... bende bir bilenin fikini almak isterim.
prodüksiyon amaçlý kullaným için kulaklýk tavsiye edebilecek arkadaþlar yardýmcý olabilirmi? 2 örnekle baþlasam bu kulaklýklar hakkýnda fikri olanlar yorum yazabilirmisiniz ben hangisini tercih etmem konusunda tereddütte kaldým da?...
Akg 272 HD
YüKSEK ÇöZüNüRLüKLü/K 272 HD
Kablosuz kulaklýk aðýrlýðý (g) 240
Hassaslýk (dB/mW, dB/V*) 91, 104*
Ses bant geniþliði (Hz - kHz) 16-28
Maks. Giriþ gücü (mW) 200
Nominal empedans (ohm) 55
Dönüþtürülebilir jak fiþi (1/8" - 1/4") Yes
Deðiþtirilebilir kulak pedleri Yes
Patentli kendinden ayarlý kafa bandý Yes
Kýrýlmaz metal kavisler Yes
%99,99 oksijen içermeyen kablo (m olarak uzunluk) 3
Tek taraflý kablo Yes
Sertleþtirilmiþ, altýn kaplama jak giriþi ve temas yüzeyleri Yes
Patentli Varimotion diyaframlarý Yes
Arkasý kapalý, dinamik kulaklýklar Yes
NdFe mýknatýslarý Yes
(SA)CD, DVD(A), DAT için uygun Yes
MP3, CD, MD ve kiþisel/dizüstü bilgisayarlar için en iyisi Yes
Akg 271 - MK II
Type closed-back, dynamic headphones
Sensitivity 91 dB/mW, 104 dB/V
Frequency range 16 to 28,000 Hz
Rated impedance 55 ohms
Max. input power 200 mW
Earpads leatherette und velvet
Cable 3 m single-sided and 5 m coiled cable (99,9% oxygen-free); plug-in cable on headphones (mini-XLR connector)
Connector gold plated stereo mini jack
Adapter gold plated 1/8" to 1/4" screw-on adapter
Net weight (without cable) 240 g (8.5 oz.)
Shipping weight 550 g (19.4 oz.)
Patent(s) Varimotion ? multiple-thickness diaphragm for dynamic transducer (Patent no. AT 403.751, US 6,185,809, EP 814.637 (DE, DK, FI, FR, GB, IT, NL), JP 3.927.651); Acoustics slot resistor for dynamic transducer (Patent no. AT 408.706, US 6,639,991, ZL 01116806)
saygýlar...
![]()
...Silence...

Selamlar yasemin, açýkçasý ben her ikisi arasýnda teknik anlamda ciddi bir fark göremedim. Her ikiside ClosedBack tipi, bant geniþliklerinden aðýrlýklarýna kadar nerdeyse tüm önemli özellikleri ayný. Dolayýsýyla eðer herhangi birisi daha ucuzsa onu tercih edebilirsin. Eðer aralarýnda ciddi bir fiyat farký yoksa HD olmasýndan dolayý ilk sýradaki belki tercih edilebilir. Bunlarýn dýþýnda hemen hemen ayný özelliklerde olan Akg K240'ý da tavsiye edebilirim.YaseminGunaydn Nickli Üyeden Alýntý
YaseminGunaydn (07-31-2010)
arkadaþým bende 100 lirayada k77 satýyorum 2-3 tane var elimde almak istersen özellikleri internnette yeterince mevcut yazmama gerek yok kutusu garantisi felanda var ben gitarýmýn kýlýfýnýn arkda cabinde taþýyabiliyorum kutusuyla zararda gelmiyor düþünürsen
ReDmOLe Nickli Üyeden Alýntý
haklýsýnýz bende pek fark bulamadým sadece beyoðlunda araþtýrdýðýmda bana 2 dükkan HD versiyonu daha çok dinlemeye yönelik(sinemalar,oyun, muzýk vs.) dendi. ama onularýn elinde 271 modelý wardý acaba elindekini çýkarmak içinmi diye öyle sölediler diye tereddütte kaldým. size danýþayým dedim, HD olan bencede daha kaliteli ses verir, hem son çýkan modellerinden, ayrýca akg sitesindeki linktede stüdyoda kullaným amaçlý kullanýlacaðýyla ilgili cümleler var...
siz deneyimlisinizdir elektronik aletler konusunda tavsiye edermisiniz bana akg kulaklýk? alýcam walla maaþý alýnca gözü kararttým![]()
![]()
...Silence...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks